یک افطاری ساده، کوکوی پیازچه

می دونم حتما همتون تو درست کردن انواع کوکوها استادین، من همیشه دلم می خواد تو سبزی خوردن کمی پیازچه هم باشه ولی یک بسته برای قاطی کردن با سبزیهای دیگه خیلی زیاده و معظل همیشگی من باقی مونده پیازچه است. برای همین آموزش این کوکو رو گذاشتم که هم سریع و خوشمزه اس هم معظل منو که حل کرده  🙂 

مواد لازم :

  • پیازچه                          1 بسته نیشابوری
  • تخم مرغ                       3 عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه     به میزان دلخواه
  • گردو و زرشک                اگه دوست دارین

 

مراحل کار خیلی ساده اس درست مثل کوکوی سبزی ، میتونین مقداری از یک بسته پیازچه رو برای خوردن نگه دارین بقیه رو خرد کنین خیلی ریز ریز هم نشد ایراد نداره . خب دیگه مثل کوکوی سبزی تخم مرغ ها و نمک و زردچوبه وفلفل و هر ادویه ی دیگه ای که دوست دارین و البته گردو و زرشک رو اضافه می کنین با همزن خوب میزنین.

نکات سرخ کردن :

  • خیلی بهتره اگه از ماهیتابه نچسب استفاده کنین. در غیر اینصورت مجبور به استفاده روغن بیشتری هستید.
  • باید روغنتون داغ باشه و اولش با حرارت بالا و بعد که زیر و رو کردین زیرشو کم کنین تا خوب بپزه.
  • همین روند و میتونین برای تره هم داشته باشین و از خوردنش لذت ببرین 😉 
مرحله سرخ کردن کوکو در تابه نچسب

آسمون دلتون پرستاره_مرجان

مجموعه ای از بهترین تجربه های هنری تقدیم به شما ?
YadArt.ir

 

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام سریع در واتساپ
ارسال