مجموعه یَدآرت

کتلت تُرد و خوشمزه

من و دعوا نکنین می دونم همتون کتلت و بلدین و خانوم خوب خونتون هستین  😉 ولی گفتم شاید باشند کسانی مثل من که از درست کردن یک کتلت خوشمزه ذوق بزنن و دوست داشته باشن این شادی و به اشتراک بزارن…

مواد لازم برای ۲ نفر :

  • گوشت چرخ کرده ۱۲۰ گرم 
  • سیب زمینی ۳عدد متوسط رو به درشت
  • تخم مرغ ۱عدد
  • پیاز رنده شده ۱عدد کوچک
  • آرد نخود چی ۱قاشق غذا خوری
  • هویج در صورت دلخواه ۱عدد متوسط

طرز تهیه :

دوستان اگر گوشتتون یخی هستش نزارید توی آب باز بشه این کار باعث خراب شدن و باز شدن کتلتتون میشه. به نظرم این یک غذا بسیار راحت واسه روزایی که از صبح خونه نیستین و ظهر بر می گردین اما به شرط اینکه زحمتتون مایع کتلت و شب قبلش آماده کنین.

من پیاز و که رنده می کنم آبش و میگیرم این کار باعث میشه گاز پیاز اذیتتون نکنه. حالا این پیاز و با گوشت چرخ کرده قاطی می کنم و تخم مرغ و هویج رنده شده و سیب زمینی رنده شده همه مواد خوب مخلوط می کنم. یک نکته همیشه باید سیب زمینی بر گوشت غالب باشه یعنی اگر بخوام به زبان ریاضی توضیح بدم %۴۰ گوشت باشه %۶۰ سیب زمینی..این طوری کتلت نرم تر و ملایم تری دارین 🙂 حالا بخش خوشمزه یعنی آرد نخود رو بریزین من عاشقم طعم آرد نخود در کتلتم. و حالا ادویه های عزیز رو اضافه کنین :

  • نمک به میزان لازم
  • فلفل و زیاد بزنین خیلی باحال
  • پودر سیر که طعم کتلت و متفاوت میکنه
  • اویشن بسیار کم

حالا همه مواد و ورز بدین و بزارین ۱ ساعت تو یخچال که خوب مواد به هم طعمشون رو بدن. روغن و بریزید تو تابه و بزارید یه خورده داغ بشه. حالا خیلی با سلیقه و از روی صبر و بردباری از مایع گوشت بردارین و کف دست همایونی صاف کنید و بزارید تو تابه 🙂 ضمنا شعله گاز متوسط باشه.

توصیه : کنار دستتون یک بشقاب آب بزارین و هی دستتون رو خیلی کم خیس کنید تا راحت تر گوشت و بر دارید. 

نکته خیلی باحال : من این نکته رو از مامانِ دوست جونم که بسیار بسیار با سلیقه هستن یاد گرفتم و اون اینکه از سیب زمینی ها ۲ تاش پخته باشه و ۱ دونه خام این کار باعث ترد شدن کتلت میشه …به من اعتماد کنید!

خانومای گل اگر نظر یا سوالی دارین، بزارید و من رو خوشحال کنید.


مراقب خودتون و خوبی هاتون باشین “لیلی”

مجموعه ای از بهترین تجربه های هنری تقدیم به شما ?
YadArt.ir

 

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

3 دیدگاه در “کتلت تُرد و خوشمزه

چه عالی. لیلی جون منم همیشه کتلت و با سیب زمینی خام درست میکنم خیلی خوب میشه. ولی ترکیبی کار نکردم. حتما جالب میشه.

لیلی جون ممنون نکات کلیدی رو گوش زد کردی مخصوصا سیب زمینی پخته شده حتما امتحانش میکنم
حالا یه پیشنهاد :من یه بار اتفاقی توی کتلت از پودر زیره سبز استفاده کردم نتیجه این شد که زیره شد یار جدا نشدنی کتلت های من
به نظرم طعمش عالی شده بود…

لیلی جون دستور کتلت تون عالی بود, طبق دستورتون دو تا از سیب زمینی ها رو پختم و یه دونه رو خام زدم, واقعا ترد و خوشمزه شد, ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *