یکی از بهترین دسرهای سنتی که این روزها در سفره های افطار به چشم میاد، ماقوت هست. من هر وقت افطار مهمون دارم یه پای ثابت دسرام ماقوته چون هم راحته و هم پرطرفدار والبته بدون ریسک. پخت ماقوت خوش رنگ و خوش عطر و شفاف شیشه ای که در عین حال شل و سفتی اش هم اندازه باشه قلق میخواد که البته من قلقشو میگم بهتون.
مواد لازم برای 6 کاسه کوچک ماقوت :
- آب ۴ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- نشاسته گل 1/4 لیوان
- خلال بادام به میزان لازم
- زعفران به میزان لازم
- گلاب کمی
- پودر هل کمی
اول آب سرد رو با نشاسته خوب مخلوط کنید تا نشاسته کاملا در آب حل بشه. بعد قابلمه حاوی آب و نشاسته رو روی گاز با شعله متوسط بگذارید و اون رو به آرامی هم بزنین تا جوش بیاد و کمی قوام بیاد. به محض اینکه جوش اومد باید دقت کنین که ته نگیره. به مدت 10 دقیقه مواد رو هم بزنید و هم بزنید و هم بزنید... تا بوی خامی نشاسته از بین بره.
بعد شکر رو به همراه زعفران، گلاب، هل و خلال بادام اضافه کنید. 5 دقیقه دیگه به هم زدن ادامه بدین. خب حالا دیگه گاز رو خاموش کنید و ماقوت رو در ظرف بریزید. میتونید با خلال پسته یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید تزیین کنید 🙂
نکته :
- به مقداری که گلاب میریزید باید از آب کم کنید تا زیادی رقیق نشه.
- باید حسابی مراقب ته گرفتن ماقوت باشین. درسته که باید وقت بزارین و مدام ماقوتتون رو هم بزنین، اما ارزششو داره، بعدش حتما از نتیجه راضی خواهید بود 😉
وقتشه دست به کار بشی.”حمیده”
مجموعه ای از بهترین تجربه های هنری تقدیم به شما ?
YadArt.ir