به همه اونایی که دنبال درست کردن یک کیک ساده و بی دردسر و البته خوشمزه هستن پختن این کیک رو پیشنهاد میکنم. من بارها و بارها این کیک رو درست کردم و خوشبختانه همیشه پرطرفدار بوده 🙂
مواد لازم:
- تخم مرغ 3 الی 4 عدد بسته به سایز تخم مرغ
- شکر5/1 لیوان
- شیر دو سوم لیوان
- آرد 3 لیوان
- روغن نصف لیوان
- پکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
- وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها رو در ظرفی شکسته و با همزن هم میزنیم. تا زمانی که کرم رنگ شده و کف کنه. حالا روغن و شیر رو بهش اضافه میکنیم و کمی میزنیم تا یکدست بشه. حالا توی یه ظرف دیگه آرد و پکینگ پودر و وانیل رو با هم مخلوط و دو بار الک میکنیم. و کم کم به موادمون اضافه میکنیم.
فر رو از قبل روشن کرده و روی 180 درجه تنظیم میکنیم. قالب مورد نظرمون رو چرب کردهو میذاریم حسابی داغ بشه. مواد رو توی قالب ریخته و در طبقه وسط به مدت 45 الی 50 دقیقه میذاریم. من از قالب بیست و پنج سانتی استفاده کردم.
این هم نتیجه کار بعد بیرون اومدن از فر :
نکات:
- در صورتیکه خواستید کیک کاکائویی بشه میتونید هرمقدار که کاکائو رو اضافه کردین از مقدار آرد کم کنید.
- توی این کیک لازم نیست زرده و سفیده از هم جدابشه.
اینم یک نما از اون کیک وانیلی که با روکش خامه تزئین شده :
نوش جان 😉 وحیده
مجموعه ای از بهترین تجربه های هنری تقدیم به شما ?
YadArt.ir