دسر شیک و خوشمزه پاناکوتا

دسرها اصولا خوراکی های پرطرفداری هستند.

اگه خواستین یه شب شام خاصی بپزید و همسرتونو غافلگیر کنید کافیه این پاناکوتای خوشمزه با مواد اولیه در دسترس رو هم به میز غذاتون اضافه کنید تا سورپرایزتون کامل بشه. 😉

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
  • شیر 2 لیوان
  • خامه صبحانه 100 تا 150 گرم
  • شکر نصف لیوان
  • وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر بذارین روی در کتری تا با بخار کتری باز بشه. یه لیوان شیر باقی مونده رو با شکر مخلوط کنید و توی یه قابلمه کوچیک بذارید روی گاز تا گرم بشه و شکر کاملا حل بشه. لازم نیست شیر جوش بیاد. حالا وانیل رو به شیر و شکر اضافه کنید و بعدش ژلاتین که کاملا باز شده رو با بقیه مواد مخلوط کنید. 

حالا خامه صبحانه رو اضافه کنید در صورتی که زیاد طعم خامه رو دوست ندارین 100گرم کافیه اما اگه مثل من با خامه مشکلی ندارین 150گرم خامه بزنید.و کاملا خامه رو با بقیه مواد مخلوط کنید.اجازه بدید تا مواد کمی از حرارت بیفته بعد توی قالب مورد نظرتون بریزید و برای سه ساعت توی یخچال بزارید. من از قالب پلاستیکی استفاده کردم .که هم دسر راحت از داخلش بر میگرده و هم قیمت مناسبی داره.

در آخر میتونید با کمی سس شکلات  یا شکلات باز شده و ترایفل پاناکوتا رو تزیین کنید. اینم نتیجه کارم. شمام دست بکار بشین. حتما خوشتون میاد. 😉 


لحظه هاتون پر انرژی_وحیده

مجموعه ای از بهترین تجربه های هنری تقدیم به شما ?
YadArt.ir

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام سریع در واتساپ
ارسال